Den sidste dag på Forlaget Bostrup og Den Danske Sprogkreds´ stand på Bogforum var præget af travlhed. Vi holdt en række oplæg på standen, og her vakte især Dan Hellums oplæg om engelsk indflydelse på det danske sprog interesse.

Lise Bostrup talte om flere emner og præsenterede bl.a. sine lærebøger i dansk for udlændinge, og Ingelise Hallenberg og Mette Hess præsenterede Sprogkredsens billedlotteri med faste vendinger med så stor entusiasme, at vi allerede først på eftermiddagen løb tør for spil og måtte skaffe nye forsyninger. Også bogen Med professorhatten på med forklaringer om faste vendinger med overført betydning solgte godt. Da messen lukkede kl. 18, havde vi kun et enkelt eksemplar af bogen tilbage på standen.

Forlaget Bostrups bøger var imidlertid ikke blot udstillet på vores egen stand. Boghandlen Klingbjerg havde både bøger og billedlotteriet om de faste vendinger fremme på disken, og på væggen hang der både en plakat for forlagets bog om udtale Dansk er svært – men du skal nok få det lært – og en plakat med Gert Ejtons illustrationer til bøgerne Med ja-hatten på og Med professorhatten på.

Søndag kl. 18 lukkede messen, og publikum gik hjem, og 18.01 åbnes portene ud til parkeringspladserne, og mens de pæne mænd med slips og kvinderne i højhælede sko går med hastige skridt mod udgangen, drøner de store forlags kraner og horder af mænd i arbejdstøj ind på området. Forlaget Bostrup og Sprogkredsen havde også et par mænd klar med en trailer, som vi trak ind til standen, og klokken 19 var standen pakket sammen, og klokken 20.30 var alt tilbage på lageret og traileren afleveret.