Steen Lindholm

Steen Lindholm

Steen Lindholm, født 1942.

Siden han tog Organisteksamen i 1966 fra Det kongelige danske Musikkonservatorium har Steen Lindholm haft en lang og spændende karriere indenfor det danske musikliv.

Rollerne som repetitør og dirigent ved Københavns Drengekor i årene 1963-75, leder af Koncertsforeningens Kor siden 1970 og medstifter og medlem af Københavns Kammerensemble er bare et lille udsnit af de mange områder, som Steen Lindholm har været engagaret i.

 

 

 

Melodien der blev ved

– Erindringer fra et liv i musik

af Steen Lindholm
Steen Lindholm Melodien der blev ved“Alle mennesker burde skrive deres erindringer. Naturligvis ikke for at udgive dem, men af rent egoistiske grunde. Det er i det mindste min konklusion, efter at jeg nu i nogen tid har beskæftiget mig med mig selv.”

Sådan indleder dirigenten, organisten og syngemesteren Steen Lindholm sin erindringsbog Melodien der blev ved – erindringer om et liv i musik.

Steen Lindholms liv har bragt ham vidt omkring i verden, men han har ikke glemt de små oplevelser fra barndommen på Amager og tiden med Københavns Drengekor.

Melodien der blev ved – erindringer om et liv i musik er ikke blot en personlig erindringsbog, men også en skildring af væsentlige aspekter af det danske musikliv fra begyndelsen af 1950’erne og frem til i dag.

Pris: 220 kr incl. moms