Livet er det dejligste eventyr

16 eventyr om tro og håb

af H.C. Andersen
Udvalgt af pastor Arendse Dyssel, forsynet med indledning af biskop Elisabeth Dons Christensen og illustreret af Britta Routhier

LLivet er det dejligste eventyr er en opfølger til H.C. Andersen-udvalget Et blad fra himlen, som udkom i 2009 og vakte stor interesse for den religiøse vinkel på H.C. Andersens eventyr.

Livet er det dejligste eventyr er sprogligt bearbejdet af Lise Bostrup, så de egner sig til højtlæsning for børn og voksne i dagens Danmark.

I de bedst af H.C. Andersens eventyr står det kristne evangelium stærkt og centralt på trods af alle eventyrlige svinkeærinder med både alfer, nymfer, djævle og luftånder. Og Arendese Dyssen har foretaget et godt udvalg. Den nye sprogdragt virker naturlig, klæder eventyrene godt og kan måske lokke nye læsere til. Dertil kommer, at hvert eventyr er forsynet med en fin papirklipsagtig illustration af Britta Routhier. Meget smukt og helt passende til emnet, skrev Doris Ottesen i sin anmeldelse af Livet er det dejligste eventyr i Kristelig Dagblad den 22. maj 2010.

Pris: 150 kr incl. moms

[pl_button type=”important” link=”/kontakt/” target=”blank”]Bestil bogen her[/pl_button]