Der er nu ikke noget som festivaler.
På Guldalderfestivalen i Præstø i dag var Anne Holm Christensen og jeg (Lise Bostrup) inviteret til at fortælle om, hvor Guldalder-guldet kom fra.
Bedst som vi var i gang med at fortælle om H.C. Andersens relation til Vestindien, Anne Holm Christensens tipoldefar og den vestindiske forfatter Tiphanie Yaniques roman “Længslernes øer”, dukkede Grundtvig op i egen høje person og ville da lige gøre opmærksom på en helt ny udgivelse om sig selv, og somme tider trængte larmen fra de hestetrukne vogne, der transporterede gæster fra Præstøs centrum til godset Nysø lidt uden for byen, ind i butikken.
Vi fik ingen penge for at deltage, men arrangementet var velbesøgt, og der blev solgt så godt, så boghandleren måtte bestille flere eksemplarer hjem til kunder, der skrev sig på en liste.
Det var Lone Rytsel fra StORDstrømmen, der havde formidlet kontakten mellem boghandlen og os, og på Forlaget Bostrup er vi meget glade for at have fået lov at præsentere: Tiphanie Yaniques roman “Længslernes øer”, antologien “Øerne vidner” med tekster af moderne vestindiske forfattere og H.C. Andersens “At reise i en Luftballon. Vers på opgivne rim”.