Onsdag de 3. maj kl. 16-18 præsenterer forfatterne Knud Romer, Anne Pia Thoregaard, Carsten Aner og Emil Probst antologien Os hernedefra i Nykøbing Falster

De fire forfattere har det til fælles, at de alle har relation til Nykøbing Falster: Knud Romer, Anne Pia Thoregaard og Emil Probst er født og opvokset der, og Carsten Aner og Emil Probst bor der nu, og de har alle ladet Nykøbing indgå i deres litterære værker og er repræsenteret ved lyrik, erindringstekster og humoristisk prosa i “Os hernedefra”.

Bogens redaktør, Lise Bostrup, har aldrig boet på Falster, men er delvis vokset op i Nakskov på Lolland og har senere studeret dialekterne i området syd for Præstø indgående. Hun bidrager til arrangementet med en beskrivelse af de smukke dialekter uden stød og bløde d’er.

Der er gratis adgang til arrangementet, men da der er et begrænset antal pladser, bør man bestille billet på Guldbib.dk i god tid.

Arrangementet med de fire falsterske forfattere foregår i salen på Hovedbiblioteket, Rosenvænget 17 1. sal.

Link til billetter:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/fo3h69ggul

Antologien “Os hernedefra. Forfattere fra Lolland, Falster, Sydsjælland og omkringliggende mindre øer fortæller” er udgivet på Forlaget Bostrup i 2022 og kan bestilles direkte gennem forlaget for 250 kr. inkl. moms, men ekskl. evt. forsendelse eller gennem boghandlerne.

Antologien og et udvalg af forfatternes øvrige udgivelser vil være til salg ved arrangementet, og der er mulighed for at få bøgerne signeret.