Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Os hernedefra præsenteres i Maribo

2. December 2022 @ 14:00 - 16:00

Bog&Idé i Lollandscenteret i Maribo har fredag den 2. december fra 14 til 16 besøg af fire lokale forfattere. Det er digteren Bente Sonn fra Holeby, Michael Næsted Nielsen fra Nykøbing, Lise Bostrup, der er opvokset i Nakskov, og Karin Louise Sigurskjold, der har tilknytning til Femø.
De fire forfattere har alle bidraget til antologien Os hernedefra. Forfattere fra Lolland, Falster, Sydsjælland og omkringliggende mindre øer fortæller, som udkom i maj i år, og som har vakt stor opmærksomhed både ”hernede” og i København, hvor den senest blev præsenteret på Bogforum i oktober.
Bente Sonn vil i Maribo fortælle om Vinterkrigen på Lolland i 1978, Michael Næsted vil læse digte fra Nykøbing, Karin Sigurskjold vil læse et digt om en lokal trold, Lise Bostrup vil se tilbage på roepolakker og Frk. Andresens danseskole i Nakskov. Bente Sonn vil også læse et par af sine små, finurlige gruk.
Os hernedefra rummer også tekster af bl.a. Knud Romer, Bente Scavenius, Helle Helle, Peter Abrahamsen og Søren Ulrik Thomsen.

Organizers

Forlaget Bostrup
Bog&Idé