OB-dansk-polsk_forside13.121Dansk-polsk ordbog

af Lise Bostrup, Józef Jarosh og Katarzyna Strek

Dansk-polsk ordbog er en ordbog for polakker, der har brug for at kommunikere på dansk. Den består af ca. 25.000 opslagsord og faste udtryk på dansk og på polsk, og der er oplysninger om de danske ords udtale, bøjning, betydning og brug. Ordbogen er gjort lettere tilgængelig for begyndere ved at have krydshenvisninger, så man kan finde vej fra de mange uregelmæssige danske bøjningsformer til grundformerne.

Udtrykkene er primært hentet i hverdagens kommunikationssituationer, men også sproget i uddannelses­systemet, på arbejdspladsen, på Internettet, i kirken og på de hippe københavnske caféer er repræsenteret.

Dansk-polsk ordbog er et led i Forlaget Bostrups serie af ordbøger for udlændinge, der lærer dansk enten i Danmark eller i udlandet.
Polsk-dansk ordbog er under forberedelse.

Pris: 250 kr incl. moms

[pl_button type=”important” link=”/kontakt/” target=”blank”]Bestil bogen her[/pl_button]

Emil-og-Magdalena-med-bøger-ved-møllen-600x800Kup duńsko – polski słownik w Polsce za 80 zł, przesyłka z Polska Poczta już od 21 zł. Wyślij maila do Emil i Magdaleny: ordbog@zurawimlyn.pl

(Dansk-polsk ordbog kan bestilles til levering i Polen hos Magdalena og Emil til 80 zloty plus porto. Send bestilling på ordbog@zurawimlyn.pl)