Erindringer på bestilling

Igennem tiden har Forlaget Bostrup arbejdet sammen med både virksomheder og foreninger for at udgive deres erindringer.

Ønsker I at få et tilbud på et lignende projekt, kan forlaget kontaktes her.

Læs mere om de tidligere projekter herunder.

90 år i Arbejdernes Landsbank

– Fortalt af medarbejderne selv

Forlaget Bostrup

90 ALArbejdernes Landsbank åbnede den 3. juni i 1919 i Frederiksberggade i København. Arbejderbevægelsen med Thorvald Stauning i spidsen, ønskede at have kontrol over sine penge. Projektet blev en succes, og i 2009 kan vi fejre bankens 90 års jubilæum som selvstændig bank. Banken har tidligere udgivet to historiske jubilæumsbøger, men til 90 års jubilæet har vi valgt at give medarbejderne ordet og lade dem fortælle om livet i bankens 66 filialer.

90 år i Arbejdernes Landsbank – fortalt af medarbejderne selv beretter bankdirektør Gert R. Jonassen om bankens udvidelser med fem nye filialer i 2009, bankbetjent Arne Cardel fortæller om bankens start i den første filial på Frederiksberggade, kundekonsulent Ole Mahiasen beretter om Pantoptikonbygningen, og han og Finn Søndersted Andersen fortæller om hvervekampagner blandt arbejderne på Tuborg i 1980’erne, fællestillidskvinde Ulla Strøm Nordenhof slår på tromme for fagbevægelsens bank, Inge-Lise Hannibal giver ord til bankens kvinder, sikkerhedschef Palle E. Sørensen gennemgår røveriforsøg, banken har været udsat for, og Orla Bredgaard beretter om, hvordan han har opnået en kongelig belønningsmedajle for in mangeårige indsats i Arbejdernes Landsbank, og der er meget mere godt læsestof i bogen, for Arbejdernes Landsbank er en rigtig levende bank.

Alle teksterne er skrevet af medarbejderne selv, og de er redigeret og sammensat af bankens kundekonsulent Ole Mathiasen og forlagsredaktær Lise Bostrup fra Forlaget Bostrup.

Pris: 150 kr incl. moms Bogen er udsolgt!

Slettegården

– Erindringsglimt

Forlaget Bostrup

SlettegårdenSlettegården består af en række erindringsglimt, der er skrevet af nuværende og tidligere beboere i bebyggelsen Slettegården i Vanløse.

Her kan du læse om Slettegårdens historie, om krigens indvirkning på livet i bebyggelsen, om familien Jahn, der stod for gartneriet Haarlem, om sigøjnernes sommerkvarter, om Lange Peter og Salon Lone, om butikkerne i området, om Slettegårdens egen TV-kanal og de mange hyggelige juleaftner hos familierne i de 243 lejligheder, der tilsammen danner Slettegården.

Slettegården er blevet til som et samarbejde mellem en gruppe beboere i Slettegården under ledelse af formanden for andelsboligforeningen Niels-Peter Jensen og Lise Bostrup fra forlaget Bostrup. Forlaget Bostrup har tidligere udgivet bøgerne Vores Vanløse (2006) og Vanløse under krigen (2007).

Pris: 139 kr incl. moms

Bestil her